Webshop
      Jubileum actie trouwringen
      Jubileum solitair ring aktie
      Zoeken op Budget
      Aanbiedingen
      Nieuwe Collectie
      Smalle Trouwringen
      Brede Trouwringen
      Stoere Trouwringen
      Aparte Trouwringen
      Carbon en specials
      Favorieten van TZ
      Exclusief
      Palladium
      Trouwring ontwerpen
      Geel Goud
      Witgoud
      Rood Rose Goud
      Bi-color
      Met meer diamant(en)
      Organisch
      Titanium
      Staal

Home > Materiaal info > Carbon trouwringen >


Trouwringen van goud met carbon


TZ Trouwringen heeft een mooie collectie goud met carbon voor u samengesteld. Deze bijzondere trouwringen zijn speciaal voor mensen zoals u!
Ontdek carbon - het feit dat carbon niet slechts een voorbijgaande fase is, maar steeds meer parameter op het gebied van trouwring vervaardiging is geworden, blijkt wel uit de populariteit en het gebruik hiervan. Het gebruik van carbon als een high-tech materiaal is bijzonder spannend voor mannen en vrouwen vanwege de absolute stabiliteit en weerstand tegen chemicaliën en temperatuurschommelingen. Bovendien toont het materiaal nauwelijks tekenen van slijtage en zijn de ringen, afhankelijk van het model, gemaakt met carbon aanzienlijk lichter dan ringen volledig gemaakt van edele metalen. Naast de carbon met goud trouwringen hebben wij tevens een collectie carbon met titanium en carbon met staal voor u samengesteld. Zeker de modellen in combinatie met gekleurde legeringen zoals apricot goud, rood goud, palladium of platina en prachtig fonkelende diamanten, zorgen voor een adembenemende trouwring. Zoals gezegd, speciaal voor mensen zoals u!

Carbon maakt u specialer

Mensen worden aangetrokken door avontuur, willen hun leven beheersen, trotseren de tegenslagen van het dagelijks leven en zoeken grote uitdagingen. Carbon is het belangrijkste materiaal die we met sport en vrije tijd associëren. Het enthousiasme voor de materiaal, de associatie die mensen hebben met carbon in hun beroep of vrije tijd bevordert de belangstelling voor carbon trouwringen. Carbon maakt mannen- en vrouwen specialer!

Bekijk hier onze collectie Trouwringen Specials