Webshop
      Jubileum actie trouwringen
      Jubileum solitair ring aktie
      Zoeken op Budget
      Aanbiedingen
      Nieuwe Collectie
      Smalle Trouwringen
      Brede Trouwringen
      Stoere Trouwringen
      Aparte Trouwringen
      Carbon en specials
      Favorieten van TZ
      Exclusief
      Palladium
      Trouwring ontwerpen
      Geel Goud
      Witgoud
      Rood Rose Goud
      Bi-color
      Met meer diamant(en)
      Organisch
      Titanium
      Staal

Home > Materiaal info > Geelgouden trouwringen >Geel gouden trouwringen

Geelgouden trouwringen zijn bij TZ net zoals de andere collecties in ruime mate aanwezig. Gouden trouwringen zijn in verschillende legeringen en combinaties te verkrijgen. Omdat wij rechtstreeks zaken doen met de verschillende ring-fabrieken in voornamelijk Duitsland, kunnen wij uw trouwringen leveren in een ander goudgehalte. De meest gangbare legering in Nederland is 585/000 oftewel  14k goud. In o.a. Duitsland en Groot-Brittannië is 8k en 9k (333/000 en 375/000) ook een gebruikelijke legering. Dit is goedkoper dan 14k goud in de trouwringen. 8k en 9k mag in Nederland geen goud genoemd worden, daarom noemen wij het goudhoudend metaal.

Waarom goud in een andere legering?

Goud is de afgelopen jaren behoorlijk in prijs gestegen en de overige zaken die uw huwelijksdag onvergetelijk maken zijn er de afgelopen jaren ook niet voordeliger op geworden.

Uw trouwringen symboliseren de liefde voor elkaar en wie wil er nou niet de mooiste trouwring hebben…..In veel gevallen valt de prijs van de mooiste trouwringen dan behoorlijk tegen ( lees: toch ruim boven het budget), in dat geval zouden bijvoorbeeld de geelgouden trouwringen in een ander gehalte uitkomst kunnen bieden.

Wat ook vaak voorkomt is dat het geelgoud in de trouwringen gecombineerd wordt met een ander materiaal bijvoorbeeld palladium. Palladium is in zuivere vorm (950/000) wit en in de gelegeerde vorm (500/000) wat grijs. Het contrast tussen het geel goud en het palladium is ontzettend mooi te zien. Vervolgens zou u het geelgoud van de trouwringen kunnen laten polijsten en het palladium gedeelte van de trouwringen juist matteren.

Om het geheel af te maken is er voor de damesring een veelvoud van mogelijkheden op de wijze hoe de diamant of misschien wel de diamanten geplaatst kunnen worden.  Zo creërt u de mooiste trouwringen voor een verrassend betaalbare prijs!