Webshop
      Jubileum actie trouwringen
      Jubileum solitair ring aktie
      Zoeken op Budget
      Aanbiedingen
      Nieuwe Collectie
      Smalle Trouwringen
      Brede Trouwringen
      Stoere Trouwringen
      Aparte Trouwringen
      Carbon en specials
      Favorieten van TZ
      Exclusief
      Palladium
      Trouwring ontwerpen
      Geel Goud
      Witgoud
      Rood Rose Goud
      Bi-color
      Met meer diamant(en)
      Organisch
      Titanium
      Staal

Home > Materiaal info > Gouden trouwringen >Hoe kunnen gouden trouwringen die uw zó mooi vind maar eigenlijk boven budget gaan, ineens bereikbaar worden?

Gouden trouwringen zijn er vele soorten, van heel smal tot heel breed, in verschillende kleuren goud en natuurlijk in verschillende prijzen! De prijzen van TZ Trouwringen behoren tot de scherpste, omdat wij rechtstreeks zaken doen met de fabrikant zonder tussenkomst van importeurs. Goedkope gouden trouwringen kenmerken zich vaak dat de trouwring wat dunner is dan de de duurdere variant. Dit hoeft niet te betekenen dat de kwaliteit van de trouwring daardoor veel minder is, TZ Trouwringen geeft ook op deze trouwringen levenslange garantie! De duurdere trouwringen kunnen ook uitgevoerd worden in een andere goud legering, waardoor de trouwringen wel hun dikte behouden maar aanzienlijk goedkoper geprijsd zijn. Ook is het mogelijk de gouden trouwringen te combineren met andere materialen zoals palladium.

Palladium is het perfecte edelmetaal als tegenhanger van witgoud. Palladium is in 2 legeringen leverbaar nl. pall.500/000 en pall.950/000. De pall.950/000 is bijna zuiver palladium en witter dan pall.500/000. Pall500/000 is een legering met oa. zilver. en daardoor zijn de trouwringen met pall.500/000 goedkoper dan met pall.950/000

Zo kunnen de trouwringen die u mooi vindt maar eigenlijk boven het budget gaan, ineens bereikbaar worden!

Via onze trouwringen configurator kunt u zelf ook uw eigen trouwringen samenstellen met bijv. palladium en goud.

Praktisch alle trouwringen met goud op deze website hebben een goud gehalte van 14k, maar kunnen ook uitgevoerd worden in het gehalte 8k en 9k.