Home > Materiaal info >


    Geel gouden trouwringen

Geel gouden trouwringen zijn onverminderd
populair. De klassieke geelgouden kleur van de
ringen bezorgen nog iedere keer, dat deze wordt
getoond in de media,het gevoelvan trouwen.
Dat deze gele kleur nog steeds populair is bewijst de collectie van TZ Trouwringen wel. Onze collectie geelgouden trouwringen is groot te noemen. Natuurlijk hebben wij niet alleen de tijdloze klasiekers in onze collectie, maar ook de meer moderne varianten. Van trouwringen in geelgoud met een krachtig lijnen-spel, tot strakke rechte trouwringen in geelgoud al dan niet bezet met de mooiste diamanten. Laat u mee slepen met de tijdloze klassiekers, welke teven online te bestellen zijn.

Lees meer over geel gouden trouwringen
 

   Wit gouden trouwringen

Wit gouden trouwringen zijn sinds een aantal
jaar in populairiteit gestegen. De witte kleur kan
men vaak makkelijk combineren met andere
witgouden en/of zilveren sieraden. De verschillende
stijlen van de ringen in witgoud en de diamanten,
verwerkt in deze gouden ringen, zorgen voor een pure en moderne uitstraling. Naast witgoud wordt tegenwoordig ook vaak voor palladium 950/000 (zuiver palladium) gekozen. Deze kleur is wit/grijs en blijft ook deze kleur gedurende de jaren dat u de ringen draagt. Bij de witgouden trouwringen is dit helaas niet zo. 
Lees hier meer over wit gouden en palladium trouwringen.
.
Lees meer over wit gouden trouwringen
 

Rood/Rosé goud trouwringen

Rood en rosé gouden trouwringen geven uw
trouwring een speciale en exclusieve uitstraling.
De rode kleur van deze trouwringen zorgt ervoor
dat de ringen één worden met uw vinger en geven
daardoor een rustige warme uitstraling.
Ook deze trouwringen worden vaak voorzien van
de mooiste diamanten welke het exclusieve karakter van de kleur rood of rosé sterk benadrukken. In de collectie van TZ Trouwringen zijn er vele soorten met een speelse "sterrenhemel" zetting waardoor uw ringen in roodgoud nog specialer worden. Of u nu de ringen gematteerd of geheel glanzend laat uitvoeren, u heeft en behoud het warme gevoel van deze roodgouden trouwringen.

Lees meer over roodgouden trouwringen

Bicolor trouwringen

Tweekleurige trouwringen, oftewel bicolor trouwringen, blijven inmens populair. De reden dat deze tweekleurige ringen zo vaak gekozen worden is dat men deze goed kan combineren met andere reeds bestaande sieraden. De tweekleurige gouden trouwringen kunt u bij TZ Trouwringen geheel naar wens aanpassen. Ziet u bijvoorbeeld een set trouwringen in geel en wit goud en zou u deze set liever met roodgoud gecombineerd zien, dan is dat mogelijk. Tevens is het vaak mogelijk ook de diamant-zetting aan te passen naar uw wensen. Onze trouwring-specialisten helpen u graag daarbij. Naast dat u het witgouden element in uw ring kan aanpassen, kunt u ook voor palladium kiezen. Lees meer over palladium...

Bekijk onze collectie bicolor trouwringen
 

Amber gouden trouwringen

Amber/apricot goud klinkt wellicht niet zo bekend in uw oren. Deze kleur is vrij nieuw en ligt qua tint tussen het geel en rood goud. Het amber goud oogt zeer exclusief in zowel de gematteerde als de gepolijste uitvoering. Amber goud is qua kleur zeer zacht aan de huid en geeft een luxe uitstraling aan uw trouwringen. De diamanten gezet in amber goud komen zeer mooi uit in uw trouwring en door de vele verschillende stijlen tevens aan te passen naar uw wens. Overigens is elke trouwring in de collectie van TZ Trouwringen in amber/apricot goud te verkrijgen en geheel aanpasbaar aan uw wensen. De prijzen van de de trouwringen in amber goud zijn gelijk aan dat van bijvoorbeeld geelgoud of roodgoud.

Lees meer over exclusieve trouwringen
 

             375-585-750

Goud wordt voor sieraden vrijwel altijd gelegeerd. Dit is om het goud sterker te maken en beter bestand te maken tegen dagelijkse draagsporen. Maar er zit wel verschil in de legeringen. Goud in pure vorm is te zacht om dagelijks te dragen en wordt in Europa vaak terug gelegeerd naar 750/000 (18k), 585/000 (14k) en 375/000 (9k).
Het verschil tussen de verschillende legeringen is niet alleen de sterkte maar ook de prijs. U kunt u zich voorstellen dat 750/000 (18k) kostbaarder is dan 375/000 (9k) doordat de 18k legering meer puur goud bevat en 9k minder puur goud bevat. In Nederland kiest men vaak voor de tussenweg, 14k (585/000). Dit is een legering met een goede balans in sterkte en waarde.

Lees meer over goud legeringen