Webshop
      Jubileum actie trouwringen
      Jubileum solitair ring aktie
      Zoeken op Budget
      Aanbiedingen
      Nieuwe Collectie
      Smalle Trouwringen
      Brede Trouwringen
      Stoere Trouwringen
      Aparte Trouwringen
      Carbon en specials
      Favorieten van TZ
      Exclusief
      Palladium
      Trouwring ontwerpen
      Geel Goud
      Witgoud
      Rood Rose Goud
      Bi-color
      Met meer diamant(en)
      Organisch
      Titanium
      Staal

Home > Materiaal info > palladium trouwringen >Palladium en Palladium+goud trouwringen

Wat is palladium

Palladium is een edelmetaal dat behoort tot de platina groep. Platina is het meest duurzame en witte edelmetaal wat gebruikt wordt bij het vervaardigen van sieraden en trouwringen. Het is anti-allergisch en hoeft ook niet, anders dan bij witgoud, ge-rhodineerd te worden om een gelige zweem weg te werken (lees meer over witgoud). Platina is slijt-vaster dan goud, er bestaat echter geen krasvrij edelmetaal. Platina heeft vele goede eigenschappen. Alleen de prijs van (zuiver)platina zal bij de meeste bruidsparen, mede door het soortelijk gewicht, wat tegenvallen. Zoals gezegd heeft palladium de zelfde fijne eigenschappen als platina. Palladium is dus slijt-vaster dan goud en tevens lichter van gewicht. Overall gezien is palladium in de zuivere vorm iets goedkoper dan witgoud.


Palladium Trouwringen vormen een perfecte combinatie met geelgoud, apricot-goud, roodgoud en witgoud. Palladium Trouwringen zijn hypo-allergeen, uiterst slijtvast en van nature, in zuivere vorm, helder wit. Dit alles zorgt ervoor dat Palladium trouwringen bij uitstek ook hét perfecte alternatief voor witgoud is.
 

De palladium zijn in 2 legeringen leverbaar nl. pall.500/000 en pall.950/000. De pall.950/000 is bijna zuiver palladium en witter dan pall.500/000. Pall500/000 is een legering met oa. zilver. en daardoor zijn de trouwringen met pall.500/000 goedkoper dan met pall.950/000.

De Palladium+goud trouwringen zijn zeer gunstig geprijsd, ideaal voor mensen die op zoek zijn naar betaalbare trouwringen met het cachet van platina en goud!