Home > Merken >


Gerstner Trouwringen | Trouwringen van GerstnerEdeldesign Trouwringen | Bij TZ TrouwringenFischer Trouwringen | BIj TZ Trouwringen

Gettmann Trouwringen | Actie collectie Duo of LOVEBayer Trouwringen | Bij TZ TrouwringenTitanFactory Trouwringen | Bij TZ Trouwringen

Trouwringen van het merk Gerstner uit Duitsland zijn bijzonder kwalitatief. Het merk Gerstner produceert sinds 1862 trouwringen van een zeer hoge kwaliteit en levert hun trouwringen inmiddels over de gehele wereld. De design-afdeling van Gerstner Trouwringen staat er om bekend zeer vernieuwende modellen te ontwerpen om vervolgens ook in productie te nemen. Gerstner Trauringe is gevestigd in de plaats Phorzheim waar vele andere trouwring-fabrikanten én sieraden-fabrikanten gevestigd zijn. De meer dan 100 medewerkers steken dagelijks al hun vakmanschap en liefde voor het vak in het vervaardigen van trouwringen én trouw-sieraden met een hoog niveau. Echte eye-catchers zijn de exclusieve trouwringen van Gerstner. Vele jaren van ontwerpen, testen en ontwikkelen zorgen ervoor dat deze exclusieve trouwringen de gehele collectie completeren. Trouwringen van het merk Edel design uit Nederland staat bekend om de bijzondere lijnen die zij in hun designs verwerken. Dagelijks werken de goudsmeden van Edel design aan sieraden en trouwringen welke hoofdzakelijk met de hand worden vervaardigd. Met behulp van moderne machines en het vakmanschap van de gedreven goudsmeden weet het merk Edel design keer op keer fantastische modellen te creëren. Naast de verrassende designs zijn de trouwringen van Edel design vaak rijkelijk uitgerust met de mooiste diamanten welke vervolgens op bijzondere wijze zijn verwerkt in de trouwringen. Niet alleen de trouwringen in goud zijn bijzonder qua design maar ook het gebruik van carbon en zelfs hout in de trouwringen zijn uniek en typisch Edeldesign. Houdt u van exclusieve trouwringen? Dan is Edeldesign echt iets voor U! Trouwringen van het merk Fischer uit Duitsland zijn net als de trouwringen van Gerstner bijzonder kwalitatief. Fischer Trauringe produceert sinds 1919 hoogwaardige trouwringen in de goudstad Phorzheim. Dit familiebedrijf met hun 60 vakbekame medewerkers zorgen voor mooie kwalitatieve trouwringen welke de bruidsparen van over de gehele wereld dagelijks dragen. Sinds een aantal jaren zijn zij ondermeer bekend geworden door het gebruik van carbon in hun trouwringen en de fascinerende Flora collectie. De laatst genoemde collectie is zeer bijzonder te noemen door het gelaserde motief van o.a. rozen en blaadjes patroon in zowel de buitenzijde als de binnenzijde van de trouwringen. Sinds 2015 hebben zij tevens de vulling met colorit in dit motief ontwikkeld. Bekijk de collectie Fischer Trouwringen bij TZ Trouwringen.

Gettmann Trauringe is het zusje van het merk Gerstner. De modellen van Gettmann zijn met de
zelfde precisie & kwaltiteit vervaardigd als dat van
het grotere Gerstner. De designs van Gettmann zijn
duidelijk en eenvoudiger en voordeliger geprijsd.
Gettmann is bekender onder de naam
DUO of LOVE welke voornamelijk een actie
collectie presenteren. TZ Trouwringen heeft deze
collectie als trouwringen actie ruim in haar
assortiment vertegenwoordigd. Door goede
afspraken kunnen wij u deze collectie altijd voor een scherpe prijs aanbieden.
 
Bayer Trauringe is een bijzonder merk binnen ons
assortiment. Twee zonen van de eigenaar van
Fischer Trauringe hebben hun vleugels uitgeslagen en zijn zelf een bijzondere lijn trouwringen én sieraden gaan ontwerpen en vervaardigen.
Natuurlijk maken zij gebruik van alle faciliteiten
bij Fischer, daardoor hebben de trouwringen die
vervaardigd worden bij Bayer dezelfde kwaliteiten
op gebied van legering en sterkte. Met name de
organische modellen van Bayer Trouwringen
zijn zeer bijzonder te noemen als ook de palladium
collectie.
 
TitanFactory Trouwringen is een echte specialist op gebied van het vervaardigen van titanium trouwringen met diamant. Als toevoeging op het assortiment titanium trouwringen zijn zij net als andere fabrikanten ook carbon gaan verwerken in hun titanium assortiment. TZ Trouwringen heeft een ruime collectie van deze carbon/titanium collectie in haar assortiment opgenomen met als extra toevoeging, trouwringen vervaardigd uit volledig carbon. Bekijk deze mysterieuze trouwringen op onze website met de daarbij de mogelijkheid deze online te bestellen.