Webshop
      Jubileum actie trouwringen
      Jubileum solitair ring aktie
      Zoeken op Budget
      Aanbiedingen
      Nieuwe Collectie
      Smalle Trouwringen
      Brede Trouwringen
      Stoere Trouwringen
      Aparte Trouwringen
      Carbon en specials
      Favorieten van TZ
      Exclusief
      Palladium
      Trouwring ontwerpen
      Geel Goud
      Witgoud
      Rood Rose Goud
      Bi-color
      Met meer diamant(en)
      Organisch
      Titanium
      Staal

Home > Relatieringen >Relatieringen

Partnerschap is tegenwoordig bijna gelijk aan het huwelijk. Bij deze mooie gelegenheid is het mogelijk om ringen aan elkaar uit te wisselen. Bij TZ Trouwringen hebben wij daarom niet alleen trouwringen maar ook relatieringen of partnerschap ringen. U legt bij een huwelijksvoltrekking een gelofte af met een JA-woord, dit kan (maar is niet verplicht) ook bij een geregistreerd partnerschap. Wat is dan leuker om elkaar toch een mooie ring om te schuiven.

Eigenlijk kan iedere trouwring ook een relatiering zijn, het zit hem namelijk in de  symboliek van de ring. Deze ring gaat u dragen omdat u en uw partner een speciale band hebben en dit wilt uiten naar de buitenwereld.

De partnerschap- of relatie-ringen zijn in onze collectie ruim vertegenwoordigd en krijgen dezelfde aandacht, kwaliteit & service-niveau als onze trouwringen. Onze ringen worden gesmeed voor relaties welke uit pure en onvoorwaardelijke liefde bestaat. Deze liefde is niet alléén voor man-vrouw, maar ook voor man-man & vrouw-vrouw die een betekenisvolle en langdurige speciale band willen bezegelen met partnerschap ringen

Welk materiaal voor uw relatieringen?

Standaard is onze collectie relatieringen uitgevoerd met 1 of meerdere diamanten in de "dames" ring, maar voor stellen die andere edelstenen of géén edelsteen verwerkt willen hebben in de ring, passen wij de gewenste ring volledig aan in ons atelier.  Onze collectie relatie-ringen kunnen worden uitgevoerd in geelgoud, witgoud, palladium, staal of titanium.

De prijzen van relatieringen

De prijzen van de relatie-ringen variëren van goedkope relatieringen in staal of titanium tot exclusieve relatieringen in een edelmetaal. De ringen staan veelal vermeld in goud, bicolor, palladium en een combinatie van palladium en goud. Ook kunt u zoeken op budget en op materiaal. Ziet u een model in goud en wilt u graag weten wat deze in zilver zou kosten, neemt u dan contact met ons op. Let op: Niet alle modellen in goud worden in zilver vervaardigd! Kijk ook eens bij onze Exclusieve Relatieringen op deze website voor oogstrelend design en kwaliteit van de bovenste plank.