Webshop
      Jubileum actie trouwringen
      Jubileum solitair ring aktie
      Zoeken op Budget
      Aanbiedingen
      Nieuwe Collectie
      Smalle Trouwringen
      Brede Trouwringen
      Stoere Trouwringen
      Aparte Trouwringen
      Carbon en specials
      Favorieten van TZ
      Exclusief
      Palladium
      Trouwring ontwerpen
      Geel Goud
      Witgoud
      Rood Rose Goud
      Bi-color
      Met meer diamant(en)
      Organisch
      Titanium
      Staal

Home > Trouwring Kopen >Trouwring kopen

Een paar trouwringen kopen doet u als het goed is maar één keer in uw leven en daar wilt u natuurlijk ook uw hele leven lang plezier van hebben. Bij TZ Trouwringen heeft u de keuze uit de grootste collectie trouwringen van Nederland. Trouwringen in geelgoud, witgoud, roodgoud allerlei “tussen legeringen” of andere materialen zoals trouwringen in Palladium, Titanium of Staal. Praktisch alle trouwringen zijn naar wens aan te passen en te combineren. Trouwringen kopen doet u samen met uw partner, een goede voorbereiding sluit elke vorm van discussie uit op het moment dat u besluit samen de trouwringen te gaan bekijken en te passen.

Kopen van uw trouwring...wat vindt u belangerijk?

Zoals net al aangegeven, trouwringen kopen doet u samen! U wilt ook graag dat de ringen bij elkaar aan de vinger mooi toont. De een houdt van breed de ander van smal, wordt het witgoud of misschien een geelgouden ring, een rechtvlak oppervlak of misschien wel afgerond? Dit zijn slecht enkele vragen die u tegen kan komen in de zoektocht naar de perfecte ring. Bij de een staat nu eenmaal een bepaald model mooier dan bij de ander, of toch niet? Gelukkig krijgt u bij TZ Trouwringen persoonlijk advies en alle tijd om de grootste en de meest unieke collectie trouwringen van Nederland op uw gemak te bekijken.

Wat belangrijk is om te weten bij het kopen van een trouwring is; het zijn UW TROUWRINGEN! Wat verder ook belangrijk is, de prijs van de trouwringen. Trouwringen zijn er in vele soorten met de daarbij behorende prijzen. Het is natuurlijk mooi meegenomen als de trouwringen een koopje blijken te zijn, maar pas op! De goedkopere trouwringen zijn vaak goedkoper vanwege de breedte, dikte en gehalte (als voorbeeld goud). Nu is het gehalte niet zozeer een probleem, want een set trouwringen in 8k of 9k kunnen evengoed een leven lang mee, het is met name de dikte van de trouwring die mede bepaald of het een ring voor het leven zal zijn. Ga maar is na wat u zoal met uw handen doet en vastpakt gedurende de dag of week…    Stel u zelf de vraag, wat vind ik belangrijk, hoeveel waarde hecht ik aan de ring, wat wil ik er aan kwijt? De meeste websites voor het budgetteren van een bruiloft hebben de ringen (in goud) bijzonder laag als richt budget aangegeven. Doe er gemakshalve 200,- bij en u zit gemiddeld goed!  Ons advies: Koop trouwringen die bij uw wensen, bij uw budget en bij u als persoon passen.