Webshop
      Jubileum actie trouwringen
      Jubileum solitair ring aktie
      Zoeken op Budget
      Aanbiedingen
      Nieuwe Collectie
      Smalle Trouwringen
      Brede Trouwringen
      Stoere Trouwringen
      Aparte Trouwringen
      Carbon en specials
      Favorieten van TZ
      Exclusief
      Palladium
      Trouwring ontwerpen
      Geel Goud
      Witgoud
      Rood Rose Goud
      Bi-color
      Met meer diamant(en)
      Organisch
      Titanium
      Staal

Home > Trouwringen organisch >Trouwringen met organische vormen

Trouwringen met organische vormen oftewel organische trouwringen kenmerken zich door de vorm van deze trouwringen. De designers van deze trouwringen hebben zich laten inspireren door de verschillende vormen uit de natuur. Denk daarbij aan corrosie, wind over water, wind over zand, landschappen en andere vormen die wij in de natuur tegenkomen waar wij niet altijd stil bij staan. Veel van deze organische vormen kunnen een bepaalde symbolische betekenis krijgen wanneer wij hier dieper over gaan nadenken en sommige bruidsparen zien zelf een bepaalde symboliek als ze bij ons de verschillende organische modellen zien en passen. Zo worden de trouwringen zelfs al bij passen en uitzoeken een stuk persoonlijker.

 

Organische trouwringen in verschillende materialen

De organische collectie trouwringen kunnen in verschillende materialen geleverd worden. Het een iets kostbaarder dan het ander, denk bijvoorbeeld aan geelgoud, witgoud, palladium of zilver. De gouden collectie is tevens in een 8k en een 9k legering verkrijgbaar, zo worden de toch wel robuuste en zware trouwringen een stuk betaalbaarder.
Organische vormen kunnen in vrijwel ieder materiaal, met de juiste gereedschappen, aangebracht worden. Dit is vooral handig wanneer u organische trouwringen  buiten de "standaard" collectie zou willen aanschaffen. In ons eigen atelier worden veel organische trouwringen ontworpen en vervaardigd in overleg met het aanstaande bruidspaar.

Bekijk hier onze Collectie Organische Trouwringen