Webshop
      Jubileum actie trouwringen
      Jubileum solitair ring aktie
      Zoeken op Budget
      Aanbiedingen
      Nieuwe Collectie
      Smalle Trouwringen
      Brede Trouwringen
      Stoere Trouwringen
      Aparte Trouwringen
      Carbon en specials
      Favorieten van TZ
      Exclusief
      Palladium
      Trouwring ontwerpen
      Geel Goud
      Witgoud
      Rood Rose Goud
      Bi-color
      Met meer diamant(en)
      Organisch
      Titanium
      Staal

Home > Trouwringen specials >

Trouwringen Specials

Trouwringen specials zijn speciale trouwringen en bijzondere trouwringen met de allernieuwste technieken en combinaties van verschillende materialen zoals goud met carbon, goud met keramiek en goud met hout. Deze speciale trouwringen zijn met liefde voor het vak en uiterste zorg vervaardigd om jullie unieke trouwringen een extra bijzonder uiterlijk te geven. In bepaalde trouwringen met carbon bijvoorbeeld zitten per ring maar liefst 12000 "strings" carbon verwerkt! Dit is om de trouwringen de juiste vorm en sterkte te geven. Andere ringen met carbon zijn als "tube" verwerkt met goud, vanzelfsprekend zijn dit sterke ringen met een eigen uniek karakter. De gouden trouwringen met keramiek zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, waardoor je de ring kunt aanpassen op wens en kleur die bij jullie past.

Ook speciale trouwringen zijn naar wens aan te passen maar uiteraard iets beperkter. De trouwringen met carbon en goud zijn uitsluitend verkrijgbaar in het gehalte 585/- (14k) of 750/- (18k) evenals de zeer bijzondere flora collectie waarbij een rozen-motief en blad/tak motief met laser in de ringen is aangebracht.


Titanium/Carbon & Staal/Carbon

Vanzelfsprekend zijn de ringen van carbon met goud en flora collectie het creme de la creme als trouwringen en daarbij ook best kostbaar. Vandaar dat wij voor een kleinere beurs ook een collectie titanium met carbon en staal met carbon hebben aangeschaft. Let er wel op dat titanium trouwringen en stalen trouwringen niet van maat veranderd kunnen worden in de toekomst. Goud, palladium en platina is wel verstelbaar.


Ook Hout behoort tot de mogelijkheden

Trouwringen van goud met hout behoort tegenwoordig ook tot de mogelijkheden wanneer u iets speciaals zoekt. Wij hebben een kleine exclusieve collectie trouwringen waarbij de ringen zijn ingelegd met cocobolo wood, rosewood en african blackwood. Deze houtsoorten zijn hard en zetten niet uit bij het nat worden van de ringen. Vraag onze adviseurs naar deze bijzondere trouwringen.