Webshop
      Jubileum actie trouwringen
      Jubileum solitair ring aktie
      Zoeken op Budget
      Aanbiedingen
      Nieuwe Collectie
      Smalle Trouwringen
      Brede Trouwringen
      Stoere Trouwringen
      Aparte Trouwringen
      Carbon en specials
      Favorieten van TZ
      Exclusief
      Palladium
      Trouwring ontwerpen
      Geel Goud
      Witgoud
      Rood Rose Goud
      Bi-color
      Met meer diamant(en)
      Organisch
      Titanium
      Staal

Home > Unieke trouwringen >Unieke trouwringen

TZ Trouwringen heeft de meest unieke trouwringen collectie van Nederland. Wij zijn altijd opzoek naar trouwringen collecties die anders zijn dan de collecties elders. Dat zorgt ervoor dat uw trouwringen het speciale- en exclusieve karakter behouden zonder dat deze direct in de hogere prijsklassen terecht komen. Ook bij deze collecties kunnen de breedtes en aantal diamanten helemaal naar wens aangepast worden, zo worden de ringen nog unieker.

Aan de linkerzijde op de site ziet u onze unieke trouwringen collectie in verschillende materialen en via zoek op budget kunt u zoeken op prijsklasse. Lees ook de pagina trouwring-prijzen en goedkope-trouwringen over de verschillende legeringen, mogelijkheden en eigenschappen.

Nog persoonlijker

Indien u helemaal iets unieks en persoonlijks wenst, kan onze goudsmid uw ringen ontwerpen en vervaardigen. Dit is, in tegenstelling wat veel mensen denken, niet duurder dan de ringen uit de “vaste” collectie!
Een afspraak met onze goudsmid kan alleen telefonisch of via email gemaakt worden. Via de contact pagina kunt u het formulier invullen met uw wensen.